Fler IMU-er från Epson, M-G365 M-G370

För att möta marknadens krav på noggrannhet har Epson utvecklat fler IMU-er. Jämfört med tidigare modeller har dessa bättre noggrannhet och lägre strömförbrukning. Användare av tidigare generationer kan förbättra sina produkter enkelt genom att byta till dessa då de är bakåtkompatibla.

De främsta användningsområdena är autonoma system såsom fordon, jordbruksmaskiner och industriella tillämpningar.

Epson M-G365 M-G370

Kontakta oss för mer information om Epsons produktsortiment!

 

RTC-moduler med inbyggd DTCXO

Kraven på att olika produkter har korrekt tidsangivelse ökar i takt med tätare kommunikation mellan enheter. Att åstadkomma det har varit en delikat process. Nu har Epson presenterat två små (3,2x2,5x1,0 mm) RTC-moduler med inbyggda digitala temperaturkompenserade kristalloscillatorer. Den ena för Automotive och den andra för industribruk. Ännu en produkt som gör livet enklare för användaren.

 Sensorer för de flesta applikationer

Att vi på Kvartselektronik har Skandinaviens bredaste utbud av kristaller och oscillatorer behöver vi knappast berätta.

Utöver detta samarbetar vi med flera leverantörer av sensorer för otaliga ändamål. Epson som är vår största leverantör av kristaller och oscillatorer har i sitt sortiment kvartsbaserade givare för acceleration, tryck och temperatur samt gyrosensorer.

Teknologierna bakom dessa är keramisk, kisel-MEMS, magnetisk eller kolbanor. Med andra ord är det applikationen som styr valet av sensoruppbyggnad.

Hos Semitec finns NTC-baserade tempgivare både för inbyggnad och färdiga sensorer med kapsling och anslutning som anpassats för respektive applikation. En AC-anläggning har förstås helt andra krav än ett brandlarm eller när temperaturen inne i ett blodkärl ska mätas.

Även Nicera tillverkar temperatursensorer. De är uppbyggda kring termostaplar och ger möjlighet att noggrant kontrollera temperaturen. Närbesläktat är pyrosensorer som framförallt är ämnade för närvarodetektion för belysning och larm. För byggnader och fordon finns olika gassensorer för att styra ventilationssystem.

Som synes är vårt utbud brett så vid behov av att kontrollera eller mäta fysisk förändring av något slag rekommenderar vi ett samtal till oss.

671 

Panelmonterade LED-indikatorer

671-serien från MARL är LED-indikatorer avsedda för entumshål (25,4 mm).
De finns för spänningar mellan 24VAC/DC och 440V AC/DC. Att de klarar IP67 gör dem lämpliga för krävande miljöer. Svartanodiserat aluminiumhölje ger extra kontrast och mekanisk stabilitet. Har man höga mekaniska krav är MARL 671 rätt val.

För mer information kontakta Monica Billing på mb@kve.se eller 08-564 708 06.

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.